Chiar dacă sufletul tău nu e aici, în vacanță, el a venit să integreze noi nivele de conştiință şi să traverseze etape evolutive şi să producă noi salturi în conştiința personală dar şi colectivă; astăzi am ales să ne conectăm împreună la sentimentele şi trăirile pe care le avem atunci când suntem într-o vacanță.

          Aşa că o să te rog să scotoceşti printre amintirile tale şi să îți amintești cea mai minunată vacanță pe care ai trăit-o și cea mai înălțătoare senzație trăită!

Poți de asemenea şi să îți imaginezi o vacanță mirifică pe placul inimii tale şi să o vizualizezi!

          Închide ochii câteva minute și respiră această amintire…acele sentimente…acele trăiri…Simte entuziasmul…exaltarea…senzațiile…bătăile inimii…dorința de a nu se opri…de a-ți dori să nu se încheie…plăcerea şi bucuria…

Ce vreau să îți transmit prin asta, este ceea ce simte sufletul tău venit să experimenteze viața în acest corp uman. Chiar dacă povestea ta de viață ți se pare una grea sau chiat urâtă, chiar dacă ai întâmpinat greutăți, lipsuri, pierderi, trădări sau nedreptăți…sufletul tău s-a bucurat de tot ce ai experimentat, ca de o vacanță în care a avut parte de cea mai exaltantă aventură.

          A învățat din toate, s-a experimentat pe sine în toate, s-a bucurat de toate!

Viața nu pare deloc o vacanță, în permanență conştientizăm umbrele noastre, alchimizăm şi transmutăm, facem salturi către noi frecvențe. Astăzi putem decide să ne bucurăm de toate acestea, de viața noastră, ca de cea mai Magnifică Vacanță!

Și astfel bucură-te de tot ce îți oferă acest Pământ şi această Magică Planetă care îți este casă! Bucură-te de vechile şi noile generații care au crescut sau care vin să creeze viața aici!

          Lasă această viață să îți arate cât de multe surprize ți-a pregătit! Permite oamenilor noi să intre în viața ta şi eliberează-te cu uşurință de tot ce nu simți că te susține şi onorează!

Totul este pentru tine AICI şi toate îți sunt puse înaintea ta, trebuie doar să ai încredere în sursa şi esența ta!

          Bucură-te şi recunoaşte oamenii veniți să se bucure împreună cu tine!

Pământul e aici să te bucure, Viața e aici să te susțină, Iubirea e aici şi te va recunoaşte!

Tu eşti actorul, Tu eşti lumina, Tu eşti scenariul – Tu eşti Ecranul pe care se desfăşoară tot acest film şi care permite tuturor personajelor să aibă un rol!

          Tu eşti însăşi această Viață! Bucură-te!

               Rosemarie Bianca Iordache

Articol publicat în numărul 50/30 august 2021 Revista Viața Integrativă

Sursă imagine – Pinterest