Trăim vremuri unice, de tranziţie planetară şi personală, în a cincea dimensiune. Acum primim prana cu frecvenţe de Lumină mai Înaltă la fiecare respiraţie a noastră, ceea ce aduce schimbări uimitoare la nivel celular! Corpurile noastre sunt acum mult mai rarefiate, mai eterice decât erau în 2012. Utilizând influxurile de Lumină care sunt acum mult amplificate, accelerăm alchimia divină care are loc în corpurile noastre (precum şi în celelalte corpuri vii de pe Mama Gaia). Are loc recalibrarea celor cinci elemente (aer, apă, pământ, foc şi eter) în corpurile umane, la nivel atomic și subatomic, la un nivel neatins până acum, dar care este permis acum de Legea Cosmică, şi astfel putem primi intervenţia divină în condiţii de siguranţă. 

         Iubirea necondiţionată ne ajută să trăim divin, să ne recalibrăm şi să ne adaptăm la frecvenţele Noului Pământ. Raiul chiar este pe Pământ acum. Lasă această frecvenţă să umple spaţiile tale, şi simte şi trăieşte în ritmul divin al naturii Mamei Gaia!…

         Mama Gaia trece şi ea prin profunde transformări geomagnetice şi nu numai, iar noi, oamenii, suntem „bombardaţi” zilnic cu infuzii de lumină plasmatică. Aceasta activează abilitatea noastră de a asimila frecvenţele chiar mai înalte de lumină solară cristalină cinci dimensională, prin sistemul nostru de chakre şi cele12 şiruri solare, cristaline ale ADN-ului nostru. Genele ocupă mai puţin de 5% din ADN-ul nostru, care este cuantic în proporţie de 90%, şi implicat în activităţi spirituale, mai mult sau mai puţin conştiente!

          Lumea se schimbă pornind din interior, prin conştienţa noastră expansionată şi începem să descoperim magia fiecărui lucru, oricât de mic. Natura umană se schimbă. Practic eşti în altă viaţă, fără să trebuiască să mori pentru asta! Lucrurile se schimbă. E începutul unei energii noi. Deschide-ţi mintea pentru a putea descoperi că eşti mai mult decât ceea ce pari a fi. Nu ştii ce nu ştii! Poţi lansa intenţia de a vedea cu adevărat, iar corpul va coopera cu tine. Asta e o măiestrie. Energia este divină, iar toată natura e binevoitoare. Schimbarea modului în care percepem lucrurile are loc atunci când îţi ridici vibraţiile. Ceea ce pare invizibil în vibraţiile joase, e observabil şi poate fi folosit în frecvenţele înalte. Multe abilităţi nefolosite ne aşteaptă să le luăm în considerare…

          Abilitatea de a manifesta în planul fizic creşte şi putem crea cu gândul nostru conştient, VIBRÂND ÎNALT şi simţind energia pe care o alegem. Putem să creăm ce dorim şi să experimentăm viaţa în termenii noştri personali, şi nu aşa cum am învăţat de la alţii, prin mimetism! Putem să funcţionăm dintr-un loc interior al înţelepciunii şi păcii, dacă alegem asta, oferind răspunsuri CONȘTIENTE, în loc să reacţionăm compulsiv la energiile care apar în calea noastră.

          Putem folosi gândurile şi emoţiile noastre în mod conştient, pentru a ne crea o viaţă de calitate. Problemele se rezolvă de la sine şi în cel mai bun mod cu putinţă, atunci când te relaxezi şi respiri conştient, fără să te laşi dus de drame, furii, frustrări, etc. Astfel, problemele se transformă în binecuvântări! Nu intelectualiza problemele. Nu renunţa la logica ta, dar îmbrăţişeaz-o cu inima ta! Câteodată a face un pas înapoi înseamnă a revizita ceva pentru a învăţa mai bine… 

          E timpul să renunţăm la fricile şi la judecăţile moştenite, la regulile şi tiparele de comportament care blochează adevărata noastră expresie şi aspiraţiile noastre. E timpul să devenim autentici 100%! Dualitatea se încheie când poţi să rămâi prezent şi centrat, chiar dacă ţii în palmă toate experienţele tale 3D.

          Prin meditaţie, ascultând şi urmând glasul sufletului său, omul ajunge să se cunoască pe sine (şi chiar şi alte planuri ale conştiinţei), în acel loc interior plin de nemişcare, compasiune şi bucurie tăcută, care este Sursa sa. Când conştiinţa se ancorează în acel loc, se eliberează legătura sa de ciclurile karmice. Astfel, centrat şi trăind în prezent, oricum ar părea a fi lucrurile, el trăieşte bucuria de a trăi în dualitate (simţind prezenţa divină din spatele tuturor lucrurilor), trăieşte bucuria de a experimenta şi de a crea ceva nou. În mod paradoxal, explorând noul, putem să îl creăm! Pe măsură ce ne transformăm, se schimbă şi exteriorul… Am venit aici, pe Pământ, pentru că e un loc special, e (încă) cel mai dens plan din univers, unde ne putem testa cel mai bine capacităţile noastre de maeştri ai manifestării. Noi suntem cei care trebuie să înlăturăm vălul ignoranţei. E ceva ce noi putem face, pentru că ne-am antrenat multe vieţi pentru a putea trăi în aceste vremuri epice!

          E posibil să ajungi la un moment în care jocul dualităţii nu mai are nici o putere asupra ta, pur şi simplu îi dai drumul şi te înalţi în Noua Conştiinţă Cristică, prezentă acum şi pe Pământ. De fapt, Conştiinţa Cristică nu a mai existat înainte de experienţa umană! Omul, îmbrăţişând întreaga sa divinitate, a creat această a treia Energie (care le îmbrăţişează şi le transcende pe cele ale dualităţii). Omul, contopit cu Sinele Său Divin, va fi mult mai profund şi mai bogat decât conştiinţa din care s-a născut. Dumnezeu s-a îmbogăţit pe Sine, trecând prin experienţa dualităţii, prin iluzia timpului şi a separării.

          Eliberarea dualităţii e un proces care are loc treptat (descoperirea tuturor nivelelor întunericului sau ale inconştienţei), dar odată ce porneşti pe acest drum către Sinele Adevărat, te distanţezi uşor de jocul dualităţii. Rămâi în lume, dar ai o ancoră a Divinităţii în interior şi vei experimenta frumuseţea lumii dintr-o stare de fericire.

Fericirea rezidă în modul în care experimentezi lucrurile atunci când în inima ta este pace şi bucurie. O parte dintre voi sunteţi pregătiţi să încheiaţi ciclul karmic şi, în acelaşi timp, se încheie şi un ciclu planetar. 

   Orice alegem, dualitate sau unitate, e o ocazie minunată să sărbătorim, să dansăm cu bucurie, să fim mândri de ceea ce am realizat şi să trăim în momentul Acum!

Ela Cristea

Text publicat în numărul 45/21 iunie 2021 Revista Viața Integrativă

Foto. Roxana Cotigă