Bine te-am găsit, cititorule!

Te iubesc şi te binecuvântez!

          De fiecare dată când încep un articol, îmi apare un mesaj! Câteodată îmi este destul de clar ceea ce simt că am de transmis, alteori mi se relevă chiar în timpul în care mă apuc de scris.

Acum am primit titlul şi mi s-a mai spus – “Dă-i Sens!”

          Am simțit prin toți porii profunzimea acestui mesaj, care are legătură cu întreaga noastră viață şi cu fiecare context pe care îl traversăm. Noi suntem cei care dăm un sens fiecărei experiențe.

Noi putem oricând să schimbăm o experiență negativă, la prima vedere, cu un rezultat pozitiv dându-i un sens! Dacă tu vei vedea în orice context care nu îți place, un mijloc prin care îți poți descoperi noi virtuți, noi puteri şi noi abilități, prin care depăşeşti acel stadiu – înseamnă că ai reuşit să găseşti Sensul!

          Aşa cum luna este perfect vizibilă pe cer în timpul nopții, aşa fiecare dintre noi este necesar să îşi cunoască şi să îşi manifeste lumina, în orice noapte!

          Încetează, deci, să te mai plângi fie de relația ta, fie de serviciul tău, fie de familia ta, fie de boala ta, fie de finanțele tale, ci mai degrabă observă care este SENSUL pentru care ele persistă încă în viața ta.

Dacă crezi că ai înțeles şi totuşi încă mai sunt în realitatea ta sau reapar, atunci caută şi acolo unde găseşti scuze şi nu vrei să recunoşti sau măcar să te uiți!

          Când îți faci curaj să îți observi fiecare fugă, fiecare negare, fiecare argument, fiecare vehemență cu care te aperi, te scuzi sau acuzi, simțindu-te nedreptățit, fiecare scuză găsită celorlalți pentru a tolera un comportament care te lezează, atunci când le poți recunoaşte, atunci le vei putea înțelege, cu adevărat, Sensul.

          Găseşte-ți Puterea în fiecare deziluzie!

          Găseşte-ți Unicitatea în fiecare context necunoscut!

          Găseşte-te pe Tine acolo unde toate s-au pierdut!

          Găseşte-ți Amprenta unde toți au trecut!

          Găseşte-ți Iubirea în fiecare nepăsare sau respingere!

          Găseşte-ți Compasiunea în fiecare nedreptate sau critică!

          Găseşte-ți Lumina în fiecare întuneric şi ți-ai găsit Sensul!

            Rosemarie Bianca Iordache