Corpul nostru, însuși, este o reflectare a conștiinței noastre, în funcție de ceea ce gândim, simțim, care este menirea noastră… Cheia transformării noastre în acest moment stă în iubire, în iubirea față de tot ceea ce suntem și în mod special față de corpul nostru fizic. Vehiculul acesta pamântesc, pe care noi îl blamăm și îl marginalizăm de cele mai multe ori în procesul nostru de căutare spirituală intensă, acest vehicul (perfect), cum a fost construit inițial, cu capacitatea de autovindecare și regenerare, acest vehicul magic îți permite să ai gânduri și emoții, să simți, vibrând până la nivel de celulă, iubirea, bucuria. Îți permite să te înfiori sau să simți “fluturi în stomac” când ești îndrăgostit, îți permite să te bucuri de atingeri, de mângâieri, de îmbrățișări.

          Pentru a ne manifesta prin el și a simți totul, am venit și suntem aici pe Pământ, în aceste condiții. 

Și nu putem evolua până ce nu ne aducem manifestarea, lumina și iubirea din spirit, în acest corp. Așadar, a venit momentul să nu îl mai considerăm mic, neputincios, bolnav, limitat, să nu îl deposedăm de menirea sa din Divin, să nu îl renegăm și, astfel, să nu îl lăsăm pradă suferinței, degradării și degenerării, ba chiar să ajutăm la acestea.. A venit momentul să integrăm spiritul în materie, în viața noastră conștientă, de zi cu zi!

          A venit momentul să ne manifestăm echilibrat până la nivelul corpului: energia feminină, a zeiței creatoare și cea masculină, a războinicului spiritual cu putere foarte mare de transformare a energiei creatoare în materie și nu numai, dar folosind această putere, cu iubire și din iubire.

          A venit momentul să ne curățăm de programe vechi care rulează încă în corpurile noastre, să ne curățăm de orice sentiment de vină, vinovăție, negare, resentiment, respingere.

A venit momentul să trăim în acord cu inima și să experimentăm vibrații și consecințe minunate ale unor noi credințe interioare, precum: mă plac, sunt minunat, sunt lumină, sunt fericit, sunt bucuros, sunt iubire, că apoi doar să fim: EU SUNT CEL CE SUNT!

          A venit momentul să ne curățăm și să vindecăm karma neamului și a familiei, să ne eliberăm de toate așteptările, proiecțiile și tot ce am preluat ca și greutate, apăsare din neam, să ne eliberăm străbunii de orice vină, să îi iertăm și să îi iubim, să îi binecuvântăm, să le transmitem lumină și susținere ca să își găsească liniștea, să se elibereze ca suflete și să ne elibereze astfel și pe noi.

Suntem conștiințe multidimensionale și aspectele noastre superioare ne inițiază în toată această călătorie evolutivă, dar, de multe ori, este necesar să apelăm la terapeuți, mentori, care ne pot furniza instrumentele necesare pentru a realiza asta.

          Dansul energetic este un asemenea instrument minunat de inițiere în tainele noastre cele mai ascunse, aducându-le în conștient, vindecâdu-ne, inițiindu-ne și conectându-ne profund la corpul nostru și la întreaga creație.

Este un instrument care, odată accesat, asimilat în ființă, ne conferă libertatea de a afla totul din noi și prin noi, dansând în armonie cu spiritul nostru liber, cu sufletul și corpul nostru, vibrând la frecvențe înalte în corp, transformându-l astfel și ajutându-l să se elibereze de energiile grele, apăsătoare, expansionând astfel, prin corp, fiind în corp!

          Așadar, vă aștept cu drag, lumină și bucurie la cursul de dans energetic, pentru a ne manifesta cât mai frumos în conexiune cu ceea ce suntem cu adevărat din Divin, prin noi înșine! 

                                          Ramona Musgociu

 Mentor coach în Dansul Energetic

Articol publicat în revista nr. 56/22 noiembrie 2021