Trăim vremuri puternic transformatoare, unice, care ne oferă cadrul cel mai potrivit pentru a face un salt uriaș pe calea devenirii noastre.

Ființa noastră este alimentată cu energii tot mai intense și purificatoare care aduc cu ele trezirea și înțelegerea că am făcut parte, întotdeauna, din inima Divinului primordial, care nu ne-a părăsit niciodată, strălucind în scânteia divină din interior, chiar și când noi ne retrăsesem într-o cochilie protectoare și limitată în care lumina abia mai pâlpâia.

          Acum, această lumină interioară, puternică, cere să fie activată și expansionată spre a cuprinde tot ceea ce suntem, pentru a ne aminti conexiunea cu Soarele Central și a activa în ființă dimensiunea a 5-a spre care și mama Gaia se îndreaptă.

          Corpul de lumină înseamnă încorporarea deplinei lumini, conştienţei unitare la nivelul fiecărei celule a corpului. Acesta se manifestă când noi coduri de ADN sunt activate, astfel încât celulele noastre să recunoască lumina ca pe o sursă de hrană și energie și să o metabolizeze asemeni plantelor, în procesul fotosintezei.

          Putem ajunge să manifestăm asta abia după ce ne-am eliberat de atașamente, de programe vechi, de condiționări din neam, când am început să ne ascultăm inima și sufletul, când creăm o sinergie perfectă între inimă și creier, astfel încât tot ceea ce emitem și transmitem din mintea noastră, să fie deja în energia iubirii.

          Corpul de lumină va accepta doar codurile iubirii și armoniei, astfel încât orice energie reziduală sedimentată în ființa noastră, în urma neînțelegerilor cu anumite persoane și a neacceptării anumitor situații din viața noastră, poate bloca activarea și expansionarea minunată a acestui corp.

          Dansul energetic al relațiilor ne ajută să curățăm, să eliberăm toate acele neînțelegeri care ne blochează până în fizic, toate stările de teamă, de anxietate, de furie, de respingere ca formă și energie, tot ce există în ființa noastră, care nu este rodul iubirii necondiționate și al stării de calm interior profund, al armoniei.

          După ce am curățat toate impuritățile din ființă, pentru a activa corpul de lumină este necesar să ne cuibărim în centrul inimii noastre și de acolo, prin dansul energetic de împământare, să ne conectăm inima noastră la inima mamei Pământ, să ne armonizăm bătăile inimii cu ale sale. Mama Pământ este în continuă ascensiune, vibrația sa crește clipă de clipă și dacă nu ne armonizăm cu energia și vibrația sa, riscăm să rămânem suspendați între cer și pământ, iar corpul nostru să fie puternic afectat.

          Așadar, pentru momentele în care nu ne putem conecta direct cu natura, nu putem îmbrățișa copacii, nu putem escalada vârfurile munților, nu putem alerga cu picioarele goale prin iarbă, avem totuși la îndemână un minunat instrument de conectare – dansul energetic: dansul energetic de împământare, dansul din poziția culcat și dansul copacului.

          Dacă încă ne mai întrebăm de ce suntem aici în aceste momente de transformare și alchimizare profunde, de ce ne-am asumat dansul cu materia, cu necunoscutul, cu uitarea, este pentru că avem atât de multă iubire în noi care așteaptă să fie activată și expansionată, încât putem transforma totul cu ea!

Întunericul este de fapt necunoscutul, aventura și atât timp cât ne temem de necunoscut și aventură, ne vom simți pierduți și singuri. Noi suntem aici ca prin lumina și iubirea din noi să transformăm întunericul, necunoscutul; suntem aici pentru a ne confrunta cu întunericul din noi înșine și a-l transforma cu totul în lumină.

          Când sufletul se simte copleșit și are nevoie de conștientizarea de sine și ne spunem de multe ori: nu pot face asta, cine sunt eu să reușesc asta, când ne îndoim de capacitățile noastre și de frumusețea și măreția sufletului nostru, pentru a reuși, putem dansa dansul cuantic, dansul energetic liber și deja manifestăm și ne manifestăm conștient, în conexiune cu sufletul nostru minunat și cu spiritul nostru liber.

Și dincolo de toate, noi, fiecare, suntem unici și magici în esența noastră și nimeni nu mai poate fi exact la fel ca noi. De aceea, nu mai este potrivit să încercăm să fim ca altcineva, nu mai este momentul să copiem pe nimeni și nimic, să ne comparăm cu nimeni, ci să ne manifestăm plenar, deplin, cu harurile și darurile noastre unice, aducând aportul nostru unic la tot acest proces de transformare și alchimizare! Unind, apoi, unicitățile noastre, să reușim, să împlinim motivul pentru care suntem în acum, în aici.

          Cuprinși de magia acestui final de an, cu un portal minunat de lumină, pe 21 decembrie, de o intensitate foarte mare, de accesare de noi linii temporare, spre manifestarea deplină a noastră, vă urez și urez nouă tuturor, sărbători pline de lumină și conștientizări intense de iubire și împărtășire în iubire, cu toți cei dragi sufletelor noastre! Iar prin dans energetic și alimentație sănătoasă, cât mai curată, în vibrația cea mai ridicată, să ne activăm corpul de lumină, care să lumineze de aceste sărbători, până departe în Univers!

                                                                                                                      Ramona Musgociu

                                                                                             Mentor Coach în Dans Energetic

Articol publicat în revista nr. 58/20 decembrie 2021