De câțiva ani cercetez viața în planurile extrasenzoriale, dincolo de limitele pe care le putem atinge în mod obișnuit. Fac acest demers întrucât am sesizat că noi, oamenii, avem tendința de a ne limita la a explora doar valorile pe care le putem accesa prin intermediul celor 5 simțuri: văz, auz, gust, miros și simțul tactil.

    Din dorința de a-mi crește potențialul, am căutat să îmi extind sferele de acțiune atât în corp, cât și în întregul univers. Am făcut acest demers pornind de la următorul principiu:

    Tot ce nu este cunoscut, nu poate fi utilizat în scop creativ. Dacă reușim să facem cunoscut necunoscutul, îl putem utiliza în scop creativ!

   Vă invit, dragi cititori, să ne antrenăm pentru a ne extinde sferele de influență cu scopul de a pune în valoare o cât mai mare parte din acest univers!

 Dacă nu suntem bine antrenați în acest scop, nu putem pătrunde, în mod conștient și creator, în câmpurile cuantice ale universului.  

          De când mă știu, sunt un căutător consecvent în programele de viață care transcend orizonturile cunoașterii. Așa am ajuns să descopăr dansul energetic – o formă de antrenament care mă ajută să modelez câmpurile cuantice ale universului.

          Înainte de a descoperi dansul energetic, gândeam la nivel mental, doar la ceea ce percepeam la nivel fizic.

Acum, când privesc retrospectiv, consider că mai bine de 50 de ani din viață am fost într-o stare de semi-orbire. Din această cauză, în foarte multe situații, în special în momentele de grea încercare, mă simțeam neputincios și limitat în a acționa.

     Mi se întâmpla să trăiesc asemenea stări întrucât nu aveam puterea să pătrund în câmpurile cuantice, acolo de unde se manifestă, pentru prima dată, atât împlinirea cât și suferința. Abia atunci am ajuns la o concluzie foarte importantă și anume: 

Starea câmpurilor cuantice reprezintă principala cauză a tuturor fenomenelor din viață noastră. De aici reiese și următoarea idee:

Dacă nu putem acționa asupra cauzei, nu putem preîntâmpina efectul.

          Această idee a reprezentat motivul pentru care m-am orientat să lucrez în mod integrativ – atât la nivel cognitiv (apelând la argumentele venite din logica mentală), cât și la nivel intuitiv (apelând la argumentele declanșate de forțele care acționează în câmpurile cuantice ale universului).

     Din momentul în care am început să lucrez în mod integrativ, viața mea s-a schimbat în mod miraculos. Creez încontinuu valori care depășesc cu mult nivelul la care eram obișnuit să mă raportez în trecut – atunci când mă foloseam doar de cele 5 simțuri.

          Nu sunt singurul care se raportează la viață în acest fel. Pe măsură ce acest model de viață devine cunoscut, un număr din ce în ce mai mare de oameni aleg să se antreneze în programe de explorare a câmpurilor cuantice ale universului, cu ajutorul dansului energetic.

          Atunci când reușim să remodelăm câmpurile cuantice, putem preîntâmpina programe de viață distructive și, de asemenea, putem seta programe de viață  benefice. Câmpurile cuantice ale universului ne pot furniza bogății despre care nu știam că există. Este atât de bogată și de diversă oferta de valori din câmpurile cuantice încât pot face următoarea afirmație:

Viitorul omenirii va depinde de aceia care vor reuși să exploreze și să fructifice valorile furnizate de câmpurile cuantice ale universului.

          Vă invit, dragi cititori, să fiți printre primii exploratori ai câmpurilor cuantice prin intermediul coachingului integrativ pentru ca, ulterior, să împărtășiți cunoașterea voastră mai departe tuturor acelora care vor să trăiască viața pe un drum mai ușor și împlinitor! 

    Așa cum am mai afirmat, câmpurile cuantice ale universului se află dincolo de puterea de percepție a simțurilor umane. De aceea, un om neantrenat nu le poate percepe și, cu atât mai mult, nu le poate pune în valoare.

         Pentru toate există un început! Pentru programul nostru de început în dezvoltarea capacităților de explorare ale câmpurilor cuantice am conceput Dansul energetic.

          Dansul energetic este o formă de terapie și antrenament care ne poate susține să explorăm, într-un timp foarte scurt și cu mai mare eficiență, programe de dezvoltare umană în câmpurile cuantice.

    Atât propriile rezultate cât și rezultatele miraculoase pe care le obțin majoritatea practicanților autentici ai dansului energetic, m-au convins de faptul că dansul energetic poate fi cel mai bun mod de abordare al câmpurilor cuantice pentru toți cei care doresc să înceapă un program de dezvoltare umană de tip integrativ.

Practicând dansul energetic devenim mai fericiți și mai armonioși, iar comunicarea cu universul devine interactivă și intens creatoare!

Ioan

Articol publicat în revista nr. 56/22 noiembrie 2021